Power Distribution Units

Volledig aluminium uitgevoerd

Binnen computerracks in datacenters moet het vermogen op een juiste, betrouwbare en configureerbare manier naar de servers worden geleid. Onder de merknaam OEC voorzien wij hiervoor menig datacenter van onze power distribution units (PDU’s). Naar volle tevredenheid, al jarenlang. Onze PDU’s zijn geheel in eigen beheer ontworpen en worden in Groningen geproduceerd. Ze zijn uitgevoerd in volledig aluminium om de warmteafvoer te kunnen garanderen.

Stroomverdeling in datacenters via PDU’s

Een PDU is een stroomverdeler (professioneel stekkerblok) met meerdere uitgangen die bedoeld zijn om elektrische stroom te verdelen naar rekken met computers en netwerkapparatuur in de server racks van een datacenter. Binnen computerracks moet het vermogen op een juiste, betrouwbare en configureerbare manier naar de servers worden geleid. Meestal wordt de PDU gebruikt in combinatie met een noodstroomvoeding (UPS).

Power Distribution Units 1

In samenwerking met PDU-supply: de CDEM v3

In samenwerking met PDU-supply zijn onze CEM PDU’s verder doorontwikkeld. Deze CDEM v3 is een intelligtente, bemeterde PDU die geschikt is voor communicatie over Modbus en TCP/IP.
Een CDEM of kWh-meter is een apparaat dat inzicht geeft in energieverbruik. Het stroomverbruik wordt nauwkeurig weergegeven en bijgehouden. De CDEM stelt ampèrage, temperatuur en vochtigheid vast.

Meer informatie over de CDEM v3? Ga naar PDU-supply.

Interessante blogs

De datacenter podcast

De datacenter podcast

Stel je voor: er staat een uitbreiding of vernieuwing binnen jullie datazaal op de planning. Je zoekt een manier om dit perfect te organiseren,…

Lees meer

Vragen? Neem dan nu contact op

Frans Winkel

Salesmanager Energie oplossingen

  • Hoge betrouwbaarheid

  • Snelle levertijd

  • Volledig in aluminium uitgevoerd

  • Geproduceerd in Groningen, Nederland

  • Jarenlange ervaring

Onze klantenbeoordelingen

Wij danken onze klanten voor hun vertrouwen!
Onze klanten waarderen ons in het laatste kwartaal van 2023 met een 8.2 in ons continue klanttrevredenheidsonderzoek.