Power Distribution Units

Klaar voor de techniek van morgen

Binnen computerracks in een datacenter moet het vermogen op een juiste, betrouwbare en configureerbare manier naar de servers worden geleid. Hiervoor heeft AP onder de merknaam OEC een unieke familie van Power Distribution Units (PDU’s) in huis die volledig door de gebruiker kunnen worden geconfigureerd en voorzien kunnen worden van geavanceerde meetsystemen. De meetsystemen zijn MIT gecertificeerd en kunnen daarmee voor facturatie naar de eindklanten gebruikt worden. De PDU’s zijn allemaal uitgevoerd in volledig aluminium om de warmte afvoer te kunnen garanderen.

De OEC PDU’s combineren de snelle levertijden van een standaardprogramma met een uitgebreide functionaliteit en aansluitmogelijkheden. Deze producten bieden zelfs voor de veeleisende klant een uitstekende en veelzijdige oplossing. De PDU’s kennen een uitgebreide functionaliteit en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Daarnaast bieden we in de lijn van OEC Rack PDU’s “standaard” enkele unieke modellen die eigenlijk helemaal niet standaard zijn.

Op afstand uitleesbare PDU’s

De OEC PDU’s zijn uitgevoerd met moderne technologie. Denk aan digitale ampèremeters en één tot drie fasen. Bovendien zijn ze op afstand uitleesbaar. Met onze OEC PDU’s bieden wij meerdere modellen aan met een Kwh-module, voor het meten van het verbruik over een langere periode. Wij kunnen, in samenspraak met de klant een PDU op maat samenstellen en configureren. Zo zorgen we altijd voor de best passende oplossing en kunnen we leveren voor een brede scope aan toepassingen.

Upgraden

De klantspecifieke PDU’s worden gebouwd en samengesteld naar de stand van de techniek van vandaag, maar onze producten hebben een belangrijke feature die verder voert dan vandaag. Nieuwe modules voor klantspecifieke PDU’s worden altijd zo ontworpen dat bestaande installaties kunnen upgraden naar de nieuwste techniek. Zo blijven zij altijd up-to-date.

Vragen? Neem dan nu contact op

Harvey Tjon

Sales Manager Datacenters

Onze klantenbeoordelingen

Wij danken onze klanten voor hun vertrouwen!
Onze klanten waarderen ons met een 8 in het meest recente klanttrevredenheidsonderzoek.