Oplossingen voor laad infrastructuur

Realisatie van laadpleinen met de daarbij behorende infrastructuur.

AP levert vermogensverdelers aan installateurs voor de laad infrastructuur voor elektrische mobiliteit. Deze energieverdelers worden veelal in een buitenbehuizing geplaatst en voeden de laadpunten. Er is een opkomende behoefte aan gecombineerde behuizingen waarbij de trafo en de vermogensverdeling geïntegreerd worden tot een compact geheel. Bij de realisatie van laadpleinen is een geschikte vermogensverdeler van groot belang. Deze zorgt voor veiligheid en toekomstbestendigheid.

Toekomtbestendig

Bij de aanleg van een laadplein, is het raadzaam om na te denken hoe een laadplein kostenbewust in de toekomst kan worden uitgebreid. Zo kunnen er meteen al voorbereidingen worden getroffen om later geen dubbele werkzaamheden te verrichten aan de infrastructuur, zoals uitbreidingsmogelijkheden in verdeelkasten. Deze voorbereidingen vooraf zorgen later voor kostenbesparing bij de eventuele toekomstige uitbreiding van het laadplein.

Load Balancing

Bij laadpleinen passen we Load Balancing toe. Daarbij voorkom je overbelasting en wordt het laadvermogen efficiënt verdeeld over alle laadpalen. Zo wordt altijd het maximale laadvermogen aangeboden. Gebruikers kunnen optimaal gebruik maken van het laadvermogen en inkomsten uit laadsessies worden verhoogd.

Totaalpakket

Bedrijven die met hun complete wagenpark overgaan op elektrisch rijden, kunnen bij AP en EV Solutions terecht. AP verzorgt de vermogensverdelers en benodigde bekabeling, EV Solutions realiseert alles daarom heen.

Vragen? Neem dan nu contact op

Tsjeard Mast

Sales Manager Energietransitie

Onze klantenbeoordelingen

Wij danken onze klanten voor hun vertrouwen!
Onze klanten waarderen ons met een 8 in het meest recente klanttrevredenheidsonderzoek.