Oplossingen voor laad infrastructuur

Realisatie van laadpleinen met de daarbij behorende infrastructuur.

AP levert vermogensverdelers voor laadpleinen. Er is een opkomende behoefte aan gecombineerde behuizingen waarbij de trafo en de vermogensverdeling geïntegreerd worden tot een compact geheel.

Toekomtbestendig

Bij de aanleg van een laadplein, is het raadzaam om na te denken hoe een laadplein kostenbewust in de toekomst kan worden uitgebreid. Zo kunnen er meteen al voorbereidingen worden getroffen om later geen dubbele werkzaamheden te verrichten aan de infrastructuur, zoals uitbreidingsmogelijkheden in verdeelkasten. Deze voorbereidingen vooraf zorgen later voor kostenbesparing bij de eventuele toekomstige uitbreiding van het laadplein. Handig dus om van te voren na te denken in hoeverre de uitbreiding in laadpunten later een wens kan zijn.

Load Balancing

Bij laadpleinen passen we eigenlijk altijd Load Balancing toe. Daarbij voorkom je overbelasting en wordt het laadvermogen efficiënt verdeeld over alle laadpalen. Zo wordt altijd het maximale laadvermogen aangeboden en zorg je ervoor dat laadpalen niet defect gaan. Gebruikers kunnen optimaal gebruik maken van het laadvermogen en inkomsten uit laadsessies worden zodoende ook nog eens verhoogd.

Totaalpakket

Bedrijven die met hun complete wagenpark overgaan op elektrisch rijden, of installateurs die de opdracht krijgen om laadpleinen aan te leggen, kunnen bij AP en EV Solutions terecht. Lees hier meer over op deze pagina.

Vragen? Neem dan nu contact op

Onze klantenbeoordelingen

Wij danken onze klanten voor hun vertrouwen!
Onze klanten waarderen ons in het laatste kwartaal van 2023 met een 8.2 in ons continue klanttrevredenheidsonderzoek.