Energie oplossingen voor stallen en kassen

‘Smart grow’ met intelligente verlichting systemen

Duurzame mogelijkheden met LED

Binnen de kassen- en stallenbouw is een optimaal leef- en groeiklimaat het streven. Dit bereik je door intensieve en intelligente verlichtingssystemen die aangepast kunnen worden aan actuele klimaatomstandigheden. Hiermee wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan het leveren van hoogwaardige voedingsmiddelen tegen marktconforme prijzen. Binnen dit segment heeft LED verlichting zijn intrede gedaan. Dit betekent dat er nieuwe mogelijkheden zijn waarmee een enorme reductie in de energie consumptie gerealiseerd wordt.

Er is een enorme ontwikkeling gaande die zich het beste laat benoemen met de term “smart grow’. Door het verzamelen van gegevens uit de kas en het modelleren van de groeiprocessen kan er actief geregeld worden in de kassen waardoor de kwaliteit en de output van de kas gestuurd wordt. Deze nieuwe technologie geeft een enorm scala aan mogelijkheden en vraagt om moderne en hoogwaardige besturingssystemen die tevens grote hoeveelheden data kunnen genereren en verwerken.

  • Innovatieve, efficiënte producten

  • LED technologie

  • Meer productie met smart grow

Onze klantenbeoordelingen

Wij danken onze klanten voor hun vertrouwen!
Onze klanten waarderen ons in het laatste kwartaal van 2023 met een 8.2 in ons continue klanttrevredenheidsonderzoek.

Smart Grow

Binnen de moderne kassenbouw is een enorme ontwikkeling gaande die zich het beste laat benoemen met de term “smart grow’. Door het verzamelen van gegevens uit de kas en het modelleren van de groeiprocessen kan er actief geregeld worden in de kassen waardoor de kwaliteit en de output van de kas gestuurd wordt. Deze nieuwe technologie geeft een enorm scala aan mogelijkheden en vraagt om moderne en hoogwaardige besturingssystemen die tevens grote hoeveelheden data kunnen genereren en verwerken.

AP Nederland

Neem contact op met:
Egbert Wendel | Director Supply Chain Management