Energie- en besturingstechniek voor gebouwen

Duurzame oplossingen binnen utiliteit

In vele gebouwen fungeert een op maat gemaakte schakel- en verdeelinrichting van AP de basis van het systeem dat verantwoordelijk is voor de dagelijkse gang van zaken. Intelligente systemen worden ingezet om het comfort te verhogen en het energieverbruik te reduceren.

Energietechniek en besturingstechniek komen samen en worden gekoppeld door middel van netwerken om data-analyse en optimalisering mogelijk te maken.

Energieverdeling binnen utiliteit is zeker niet nieuw. Sinds hele lange tijd wordt er elektrisch vermogen in gebouwen gedistribueerd. Echter, de complexiteit neemt toe en er wordt steeds meer gebruik gemaakt van systemen die middels bussystemen met elkaar communiceren. Ook zijn de energiestromen bi-directioneel geworden door het lokaal opwekken en terugwinnen van energie.

  • Energietechniek en besturingstechniek

  • Samenwerking voor optimaal resultaat

  • Complexe systemen, duurzame oplossingen

Onze klantenbeoordelingen

Wij danken onze klanten voor hun vertrouwen!
Onze klanten waarderen ons in het laatste kwartaal van 2023 met een 8.2 in ons continue klanttrevredenheidsonderzoek.

Co-engineering

Deze feiten vragen om hoogwaardige systemen die door middel van co-engineering met meerdere partijen ontwikkeld worden. AP speelt hierin een centrale rol en kan met de leveranciers, opdrachtgevers en adviseurs een optimaal team vormen waarbij er gebruik wordt gemaakt van elkaars expertise.

AP Nederland