Oplossingen voor zonne-energie

Vermogensverdelers en stringboxen

Zonneweiden zijn niet meer weg te denken uit het landschap. AP biedt oplossingen op het gebied van de energie infrastructuren voor grotere zonne-energie projecten. Wij engineeren, produceren en beschikken over een professionele supply chain. Maatwerk is onze standaard.

A-merken

AP produceert vermogensverdelers van 800VAC, volgens afspraak en binnen de gestelde termijn. Op het gebied van bekabeling in het veld zijn wij in staat om flinke kostenbesparingen te realiseren voor onze opdrachtgevers. Wij werken met A-merken als ABB en Rittal en zijn preferred supplier van Siemens. De Alpha 3200 serie passen wij veelvuldig toe voor grote zonnedaken.

Stringboxen

Stringboxen worden gebruikt in zonnepaneel installaties voor de beveiliging tegen blikseminslag en overspanningsbeveiliging, conform de meest actuele NEN1010 voor PV-systemen. Daarvoor is het zelfs verplicht om een zonnepaneel installatie met 3 DC strings of meer te voorzien van de juiste bescherming. De AP Stringbox is compact, modulair en volledig naar eigen wens qua aansluitingen af te stemmen. In het ontwerp is rekening gehouden met de warmteontwikkeling van de componenten.

Vragen? Neem dan nu contact op

Onze klantenbeoordelingen

Wij danken onze klanten voor hun vertrouwen!
Onze klanten waarderen ons in het eerste kwartaal van 2023 met een 8.2 in ons continue klanttrevredenheidsonderzoek.