Datacenters

Vermogensdistributie systemen

Serieproductie in goede handen

AP heeft vele jaren ervaring in het ontwerpen en produceren van energie distributiesystemen voor datacenters, een specialistische branche. Wij bouwen voor onze opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Continue spanning en up-time zijn van levensbelang, dat begrijpen wij als geen ander. AP adviseert over de inrichting en capaciteit van de ruimte, maakt inventarisaties en doet verbetervoorstellen op het gebied van klimaatbeheer, stroomverdeling, noodstroomvoorziening, brandpreventie, beveiliging en monitoring.

  • Gespecialiseerd in serieproductie

  • Wij ontwerpen uw systeem op maat

  • Merkonafhankelijk

Onze klantenbeoordelingen

Wij danken onze klanten voor hun vertrouwen!
Onze klanten waarderen ons in het laatste kwartaal van 2023 met een 8.2 in ons continue klanttrevredenheidsonderzoek.

Power Distribution as a Service (PDAAS)

Gedurende de hele vermogensflow – van hoofdverdeler naar busbar, aftakkast tot Power Distribution Unit (PDU) – is het monitoren van relevante data van groot belang en is het systeem goed te onderhouden en schaalbaar. Wij kunnen merkonafankelijk produceren en leveren. Bij het selecteren van de juiste onderdelen zijn de technische eisen leidend.

Serieproductie is een vak apart en het is ons specialisme. Daar zijn we enorm trots op! In onze podcast vertellen Jeroen en Maarten hoe we dit proces optimaal inrichten en hoe we daarmee onze klanten ontzorgen.

Download ook onze checklist over serieproductie.

AP Nederland

Neem contact op met:
Frans Winkel | Salesmanager Energie oplossingen