06 februari 2020

Uitgelicht project: advies, productie en ook werk op locatie

Opdracht voor verdeelinrichtingen

AP werd door gerenommeerd technisch installatiebureau Pranger-Rosier benaderd voor de realisatie van een aantal verdeelinrichtingen voor een nieuwbouwproject.
Een goede samenwerking leidde ertoe dat de verdelers naar wens, op maat werden ontworpen en dat het benodigde werk op locatie werd verricht.

Het project

Hacquebord Staal – Buizen b.v. levert stafstaal, balkstaal, platen, koudgewalste profielen, speciaal staal en buizen. Daarnaast heeft dit bedrijf een zeer uitgebreid programma bouwstaal. Er is een nieuwe locatie voor deze organisatie in de maak. Er worden twee nieuwe loodsen gebouwd en één kantorenpand. Een bouwgroep in het noorden van het land gaat beide bedrijfsloodsen inclusief het gezamenlijk kantoor realiseren. AP gaf advies op maat en verrichtte werk op locatie. In nauwe samenwerking met ónze opdrachtgever Pranger-Rosier werd dit project gerealiseerd. Het installatiebureau is een marktgerichte organisatie die zich bezighoudt met technische dienstverlening in de utiliteit, de industrie- en de woningbouw, zowel particulier als projectmatig. Het bedrijf onderscheidt zich door een integrale kijk op installaties.

Drie grote verdelers

Naast het advies op maat en het verrichte werk op locatie, leverde AP leverde drie grote vermogenverdelers:

  • HKL 1 (ALPHA 3200) Grote Loods
  • HKL 2 (Prisma Pack) 2e Loods
  • LK01 (ALPHA 400) Kantoorpand