04 januari 2022

VTL Leek: “samen levertijden en prijzen kunnen waarborgen”

Van koekjesfabriek tot dierentuin, van industriële bedrijven tot grote en kleine ondernemingen in de agrarische sector: elke klant is belangrijk voor onze opdrachtgever VTL Leek. Een technisch goed onderlegd bedrijf, dat in staat is over de hele wereld hun zelf ontwikkelde vijzelsystemen te verkopen. Onlangs is de samenwerking tussen VTL Leek en AP van start gegaan en produceren wij (in serie) de schakelkasten die hun vijzelsystemen besturen.

Over VTL Leek

Onze nieuwe samenwerkingspartner VTL Leek ontwikkelt en produceert installaties voor de handling van bulkmaterialen in de agrarische en de industriële sector. Zij voeren een complete productlijn op het gebied van vijzel- en opslagmaterialen. VTL Leek heeft vestigingen in Nederland en Duitsland en heeft zo’n 25 mensen in dienst. Zij leveren het meest aan klanten in Nederland, Duitsland en België, maar daarnaast ook in Japan, de Verenigde Arabische Emiraten (Dubai), Oostenrijk, Polen en Rusland.

“Onze kracht zit ‘m in onze technische expertise”, aldus Johan Kalfsbeek, Inkoopmanager. “Niet alleen onze teken- en engineeringsafdeling, maar ook ons verkoopteam, onze monteurs en productiemedewerkers ademen techniek. Daar waar nodig kunnen wij ondersteuning bieden. En wanneer wij voor een uitdaging staan, hebben we de mogelijkheid om eerst intern alles uitvoerig te testen, alvorens een systeem wordt verkocht.”

Denkkracht en ervaring

“Voor ons betekent samenwerking dat je met elkaar je levertijden en prijzen goed kunt waarborgen. Wij waren op zoek naar een partij die bij ons DNA past en die op een seriematige manier goede schakelkasten kan maken. Dit is werk waarbij wij zelf handen en voeten te kort voor komen. AP kwam op ons pad. Gedurende het hele traject dachten zij met ons mee om de beste oplossing te kunnen bieden. Oók op het gebied van voorraadbeheersing. Ze hebben veel ervaring op het gebied van serieproductie en dat merk je. Bovendien zijn wij tevreden over de geboden prijs- en kwaliteitverhouding.”

Meer weten over wat AP te bieden heeft op het gebied van seriematig produceren? Neem contact op met Maarten Tromp. Hij weet er alles van en adviseert je graag.

VTL Leek: “samen levertijden en prijzen kunnen waarborgen” 1
Serieproductie van schakelkasten, in opdracht van VTL Leek
VTL Leek: “samen levertijden en prijzen kunnen waarborgen” 2