Serieproductie van voedingskasten voor Servilocker

Duurzame samenwerking

Serieproductie van voedingskasten voor Servilocker 1

Snel een recept ophalen bij je apotheek, eventueel na werktijd? Servilocker maakt slimme zelfbedieningssystemen, waarmee je als patiënt snel, veilig en gemakkelijk je herhaalrecepten ophaalt. Voor Servilocker staat kwaliteit het hoogst in het vaandel. Zij zochten een partij die toegevoegde waarde levert en waarmee zij langdurig kunnen samenwerken. AP kwam in beeld en dat bleek een mooie stap voorwaarts! Als samenwerkingspartner van Servilocker zijn wij er trots op dat we onze kennis en kunde op het gebied van serieproductie toevoegen aan dit mooie zelfbedieningssysteem. Zo hebben zij ervoor gekozen om de productie van voedingskasten uit te besteden aan AP.

Betrouwbaarheid voorop

Servilocker is marktleider in Nederland en timmert wereldwijd aan de weg. Remmelt Bakker, CEO: “Wij streven naar een optimale aansluiting op apotheek informatie systemen, voor een zo hoog mogelijke efficiency. Onze oplossingen zijn innovatief en geven apothekers de mogelijkheid om super klantvriendelijk te zijn. Bij apotheken die Servilocker gebruiken, is het aanzienlijk rustiger in de apotheek met aanzienlijk minder kans op wachtrijen. Dit verbetert de werksfeer in de apotheek en verhoogt de kwaliteit van de zorg. Het belang van een kwalitatief goed product is natuurlijk groot en daar zetten we ons iedere dag weer voor in. Samen met onze samenwerkingspartners, waar AP ook een belangrijke van is.”

In serie produceren van voedingskasten

Remmelt: “We hebben AP gevraagd mee te denken over de behuizing die op maat gemaakt moest worden. Bovendien wisten wij dat AP goed is in het zorgen voor een geweldige flow in het in serie produceren van onze voedingskasten. Daar heb je echt een gespecialiseerde partij in serieproductie voor nodig die problemen die je zelf niet zou detecteren, al aan de voorkant tackelt.”

Hoe bevalt de samenwerking bij de productie uitbesteden voor voedingskasten?

“De garantie kunnen geven dat je een product aanschaft dat 100% veilig en betrouwbaar is, is voor onze klanten natuurlijk het meest belangrijk,” vervolgt Remmelt. “Daar steken wij dan ook de meeste energie in. Wij werken graag langdurig samen met partijen die voor ons een win-win situatie creëren: zij voegen specifieke kennis toe en dat maakt ons product weer beter. Dit geldt als geen ander voor AP, de partij die sterk is in seriematig werk waarbij fouten worden geminimaliseerd. Dan versterk je elkaar en wordt het voor iedereen leuk. Meedenken, ontzorgen, korte lijnen en luisteren en daarbij streven naar perfectie en alles gewoon volledig te regelen. De vraag van Servilocker past fantastisch bij wat AP te bieden heeft.”

“Remmelt: “De garantie kunnen geven dat je een product aanschaft dat 100% veilig en betrouwbaar is, is voor onze klanten, de apothekers, het meest belangrijk.””

Remmelt Bakker

Blik op de toekomst

Servilocker werd in 2005 opgericht en met inmiddels ruim 700 Servilockers bij zo’n 600 apotheken is de markt in Nederland al volwassen aan het worden. “De pijlen zijn nu ook gericht op het buitenland en daar komen weer nieuwe uitdagingen bij kijken. Juist dan is het hebben van betrouwbare samenwerkingspartners zo belangrijk. Je moet op elkaar kunnen bouwen. Uit principe zijn we niet gericht op het creëren van een vervangingsmarkt maar zetten we in op consequent preventief onderhoud. Alleen op die manier kunnen we zonder eindtermijn de hoogst mogelijke beschikbaarheid van het systeem garanderen voor onze klanten. En natuurlijk zal AP ons blijven versterken op de manier die we van ze gewend zijn; door middel van gedegen advies, ondersteuning en realisatie. Zo kunnen we met een gerust hart onze productie voor voedingskasten uitbesteden.”

Meer weten over hoe AP klanten helpt bij serieproductie en hoe het proces eruit ziet? Lees hier meer over productie uitbesteden.

Serieproductie van voedingskasten voor Servilocker 2