28 mei 2020

Ons nieuwe directieteam

Een driekoppig directieteam staat aan het nieuwe roer van AP. Jeroen van der Linden, Director Sales & Engineering, Egbert Wendel, Director Supply Chain & Operations en Rudy Wiekens, Director Finance & Control hadden de rol in de afgelopen maanden al voor een deel op zich genomen, maar nu is het formeel een feit. ‘Het is een ongekende tijd om in deze nieuwe rol te starten en we gaan de uitdaging graag aan’, aldus het drietal. AP kan op deze manier verder met het uitbreiden en verstevigen van haar positie als de juiste kennispartner in energieoplossingen. We stellen de heren graag even voor.

Jeroen van der Linden – Director Sales & Engineering

Jeroen houdt zich bezig met de commerciële organisatie om de veranderde vragen van de markt te kunnen blijven beantwoorden. De markt vraagt om steeds meer kennis en in die zin is het een logische stap om ook engineering onder zijn leiding te plaatsen en het commerciële proces te laten inhaken op het engineeringsproces. Met het samenvoegen van commercie en engineering is AP klaar voor de volgende fase waarin wij samen met onze klanten en leveranciers het optimale resultaat kunnen bereiken.

Egbert Wendel – Director Supply Chain & Operations

Egbert focust zich op het optimaliseren van de supply chain in combinatie met een lean ingerichte productie-omgeving. De huidige markt vraagt om een perfecte coördinatie en integratie van de materiaal-, informatie- en financiële stromen en Egbert managet dit voor zowel AP als voor de overige bedrijven binnen de Dool Industries groep. Dus ook voor Hortilux Schréder (tuinbouwverlichting) en Agrilight (stalverlichting) waarvoor AP de gehele productie verzorgt.

Rudy Wiekens – Director Finance & Control

Rudy streeft naar beheersing van het proces van klantvraag tot en met uitvoering van de opdracht om te zorgen dat wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Rudy controleert al onze (financiële) processen door middel van dashboards met KPI’s.

Ons directieteam gaat vol energie aan de slag met verdere verdieping en verbreding van onze dienstverlening, zodat wij onze klanten iedere dag een stukje beter kunnen bedienen en samen te kunnen blijven streven naar die perfectie waar AP voor staat!

Ons nieuwe directieteam 1
Jeroen van der Linden, Egbert Wendel en Rudy Wiekens