15 maart 2018

Nieuwe AP vestiging op Schiphol-Rijk

AP, specialist op het gebied van ontwerp en interne assemblage en productie van schakelkasten en laagspanningsdistributiepanelen voor kritieke infrastructuren, slaat haar vleugels uit naar Schiphol-Rijk.

Hiermee heeft AP een vestiging dicht bij enkele belangrijke klanten. Het kantoor dat we betrekken, aan de Tupolevlaan op Schiphol-Rijk, delen we met een aantal andere bedrijven die allemaal actief zijn in het ontwikkelen en inrichten van datacenters, één van onze focus markten. Het portfolio van deze bedrijven vult elkaar aan. Een mooie kans om elkaars netwerk te delen en daarmee ieders positie te versterken in deze specifieke markt.

Aandacht
Vanuit Schiphol-Rijk is AP tevens in staat haar klanten in Noordwest en West Nederland sneller, adequater en persoonlijker aandacht te bieden. Bovendien kan AP haar Internationale klanten een thuishaven én kantoor bieden op Schiphol. Persoonlijke aandacht, efficiënte werkprocessen en gemak voor de klant zijn tenslotte drijvers en pijlers onder het streven naar perfectie voor AP.

Vanuit Kolham wordt maximaal ingezet op het bieden van oplossingen binnen het duurzaamheidsdomein (m.n. elektrische mobiliteit), installatie bedrijven, OEM’ers en de system integrators. Ook een focus op verder internationalisatie, business development en het bedienen van key accounts zal vanuit Kolham plaats vinden. AP slaat haar vleugels uit en verwacht haar klanten te laten profiteren van deze ontwikkeling. Achieving Perfection.

Nieuwe AP vestiging op Schiphol-Rijk 1
Jeroen Slaager en Harvey Tjon, werkzaam vanuit
het nieuwe kantoor op Schiphol-Rijk