08 juni 2020

Precisiewerk bij LED-armaturen

Maak kennis met onze nieuwste innovatieve aanwinst in het LED-atelier van AP; de Kassow Cobot. Deze cobot helpt ons met de verfijning van het kitproces voor LED-armaturen.

Kit Cobot verzorgt procisiewerk in het LED-atelier van AP

Binnen de kassen- en stallenverlichting heeft duurzame LED-verlichting een definitieve intrede gedaan en dat merken we ook bij AP, waar de gehele supply chain hiervan wordt verzorgd. De productie van HORTILED-armaturen voor Hortilux Schréder, de AGRILED verlichting voor Agrilight en de Top 2.0 van PL Light Systems vindt plaats in onze speciale Electro Static Discharge (ESD)-veilige ruimte. Een vast team van gedisciplineerde operators kent de producten tot in detail. Voor hen was het een prachtige ontwikkeling om het kitten van deze armaturen over te kunnen laten aan de zeer precieze Kassow Cobot.

Het productieproces van onze LED-armaturen wordt op deze manier steeds verder verfijnd. Ook het productievolume maakt in dit segment een groei door. Daarmee kunnen we onze klanten voorzien van mooie, innovatieve oplossingen en kwalitatief hoogstaande producten. #AchievingPerfection!