25 maart 2020

Gemak op technisch en logistiek vlak

Wajer Yachts uit Heeg (Friesland) bouwt sinds 1992 luxe jachten voor klanten in Nederland, het Midden-Oosten en West-Europa. Het bedrijf is een begrip in de watersportwereld. Als familiebedrijf met meer dan 120 medewerkers in dienst, bouwen zij boten in het hoogste segment voor de echte liefhebbers. Ook nadat een jacht is afgeleverd, bieden zij hun klanten een uitgebreid servicepakket aan.

Wajer Yachts kiest ervoor om diverse werkzaamheden te outsourcen, waardoor er voor het personeel van Wajer Yachts extra capaciteit beschikbaar komt om zich op andere werkzaamheden te richten. En dat is nodig, want inmiddels bouwen zij zo’n 25 boten per jaar.

Ontzorgen

AP ondersteunt Wajer Yachts op zowel technisch als logistiek vlak. Zo assembleren wij voor zowel de 55 als de 55S serie alle kabelbomen voor in de jachten. Het gaat daarbij om kwalitatief hoogwaardige bekabeling voor elektra van de verlichting, de laadpanelen en de motoren. Wij verpakken elk afzonderlijk artikel met het bijbehorende artikelnummer. Dit resulteert er voor Wajer Yachts in dat ze alles gemakkelijk kunnen sorteren en snel in kunnen bouwen. Ook hoeft Wajer Yachts zelf minder voorraad te houden. Door de manier waarop wij de supply chain voor hen hebben geoptimaliseerd, kan er snel worden geleverd.

Gemak op technisch en logistiek vlak 1