14 december 2020

Datacenterproject opgeleverd

En een tevreden opdrachtgever rijker

Als leverancier van vermogensdistributiesystemen voor datacenters is het speelveld van AP al geruime tijd breder dan alleen het produceren van PDU’s en aftakkasten. Dagelijks zijn onze specialisten bezig met het ontwerpen en bouwen van vermogensverdelers, waarmee wij inmiddels totaalleverancier zijn in deze markt. Onlangs leverden wij op succesvolle wijze een project op met diverse energiedistributiepanelen voor een datacenter.

Onze opdrachtgever is een toonaangevende leverancier op het gebied van datacenterdiensten. Het bedrijf faciliteert als ‘interconnectiehub’ de grootste bedrijven ter wereld. Zij helpen het bereik van klanten uit te breiden naar nieuwe markten. Door de internationale samenwerking zorgen zij voor de juiste connectiviteit, waarbij uitbreiding en het optimaal zaken doen voor hun cliënten tot zijn recht komt.

Harvey Tjon, onze Salesmanager, begeleidde het traject van A tot Z. “Er ging een omvangrijk proces vooraf aan het succesvol opleveren van de vermogensverdelers voor deze opdrachtgever. Prachtig dat we in dit project onze toegevoegde waarde als kennispartner hebben kunnen laten zien.”

Waarom succesvol?

AP heeft in het voortraject goed meegedacht in het vernieuwen van de bestaande verdelers. Dit heeft voor een passende oplossing gezorgd, waarbij het proces vanaf de calculatie positief van start ging. Met een team van specialisten hebben wij na ontvangst van de order de werkvoorbereiding, engineering, inkoop, planning, productie, testen en logistiek zo efficiënt mogelijk uitgevoerd. Lean staat hierin hoog in het vaandel. In de ogen van de klant is dit project succesvol afgerond en hebben zij de samenwerking met AP als “zeer positief” ervaren. Met lovende woorden is in een persoonlijk bericht de waardering en dank geuit naar de medewerkers van AP die het mogelijk hebben gemaakt om vermogensverdelers te bouwen met een hoge kwaliteitservaring. Opvallend waren de prachtige ontwerpen vanuit de Engineering met 2D en 3D tekeningen in E-Plan. Tevens heeft ook het logistieke proces, die het niet altijd even makkelijk heeft gehad, alles perfect op tijd kunnen leveren. Namens AP danken we alle collega’s die hieraan hebben bijgedragen. Hier doen wij het voor! Het streven naar en leveren van een zo hoog mogelijke kwaliteit en tevredenheid voor onze klanten. Kortom, een prachtig resultaat voor onze opdrachtgever waar wij als bedrijf ontzettend trots op zijn!

Lees hier meer over onze oplossingen binnen datacenters.

Datacenterproject opgeleverd 1