04 september 2019

AP eerste bedrijf met ‘Paneelbouw Kwaliteitskeurmerk’

AP is de allereerste gecertificeerde paneelbouwer in Nederland met een kwaliteitskeurmerk van de Federatie Paneelbouw (onderdeel Fedet). De erkenningsregeling toont aan dat wij werken volgens de laatste kwaliteitsrichtlijnen, normen en procesborging binnen deze branche. AP durfde het aan om voor de ‘vuurdoop’ te gaan, vele Nederlandse paneelbouwers zullen ons in de komende maanden volgen in de certificering. 

Felicitaties

Wethouder Jaap Borg kwam bij AP langs om onze mensen te feliciteren en het bordje met het keurmerk aan de muur te onthullen. “Wij zijn er trots op dat een bedrijf uit Kolham zo goed aan de weg timmert in deze sector. Het biedt dit bedrijf weer mooie nieuwe kansen.” Ook Tom Stringer, voorzitter van de Federatie Paneelbouw was erbij om het officiële certificaat taan AP te overhandigen. “Na drie jaar hard werken door onze werkgroep Kwaliteit is de erkenningsregeling er. Hiermee maakt de Federatie Paneelbouw een enorme stap voorwaarts in het bereiken van ons doel: het waarborgen van de kwaliteit van schakel- en besturingspanelen ter stimulatie en behoud van de paneelbouw- én maakindustrie in Nederland.”

AP heeft zich in de laatste 10 jaar ontwikkeld tot een elektrotechnische partner voor klanten met vraagstukken rondom hun kritische infrastructuren binnen datacenters, glastuinbouw, EV solutions, healthcare en OEM/Industrie. De jarenlange inzet en focus wordt nu beloond met een prachtige unieke erkenning!

AP eerste bedrijf met ‘Paneelbouw Kwaliteitskeurmerk’ 1

AP eerste bedrijf met ‘Paneelbouw Kwaliteitskeurmerk’ 2

AP eerste bedrijf met ‘Paneelbouw Kwaliteitskeurmerk’ 3

Fotografie: Dany Brix Fotografie

AP eerste bedrijf met ‘Paneelbouw Kwaliteitskeurmerk’ 4