19 maart 2020

Aan het werk voor onze klanten

AP is geopend, vanzelfsprekend hebben wij belangrijke maatregelen getroffen om verspreiding van het virus te voorkomen. Wij continueren wij onze bedrijfsvoering en produceren door voor onze klanten! Kantoorpersoneel werkt grotendeels ‘gewoon’ vanuit huis en een enkeling is op kantoor te vinden.

Bij AP werken we er elke dag hard aan om mooie producten voor onze klanten te fabriceren. Ook in deze moeilijke tijd, waarin speciale maatregelen gelden, proberen we dit te blijven doen. Onze manier van werken hebben wij aangepast om de gezondheid van onze medewerkers en onze klanten zoveel mogelijk te beschermen. Daar hoort ook het houden van gepaste afstand bij. Bezoeken worden geminimaliseerd en ook ontvangen wij liever zo min mogelijk bezoek. We zien dat we hierin veel begrip en medewerking krijgen, waarvoor onze dank!

Hoewel sommige dingen net even anders gaan dan anders, proberen we toch zoveel mogelijk het werkproces normaal te laten verlopen, zodat u als klant zo min mogelijk hinder ondervindt! En dat ziet er zo uit…

Aan het werk voor onze klanten 1