25 april 2019

Toetreding Dutch Data Center Association

AP sluit zich aan bij het netwerk van de Dutch Data Center Association (DDA). Sales manager Harvey Tjon: “We zijn vanuit onze vestiging aan de Tupolevlaan op Schiphol-Rijk dagelijks binnen de sector aan het werk, het is voor ons een logische stap om onderdeel te zijn van dit waardevolle DDA netwerk”.

Kennispartner

“AP levert besturingspanelen, energie verdeelsystemen en diensten voor datacenters, utiliteit, OEM, healthcare en de maakindustrie. Vanuit samenwerken in de keten en kennis op het gebied van elektrotechniek, kwaliteit, procesoptimalisatie en lean denken & doen, krijgen onze klanten méér waarde geleverd. Als kennispartner zijn wij in staat om wensen te kunnen vertalen naar technisch haalbare oplossingen. Met het netwerk dat AP heeft, verbinden wij de juiste partijen met elkaar en spelen wij in op de trends van deze tijd. In ons werk streven we voortdurend naar het meest optimale resultaat voor onze klanten. ‘Achieving Perfection’ is dus niet alleen een boodschap voor onszelf, maar vooral de belofte naar onze klanten”, aldus Tjon.

Dutch Data Center Association kijkt erg uit naar de samenwerking met AP. Stijn Grove Directeur DDA: “AP is een partij met veel kennis over elektrotechniek, kwaliteit en procesoptimalisatie. Met de proactieve instelling van AP is het bedrijf een waardevolle toevoeging aan de DDA en kunnen ze veel betekenen voor onze aangesloten datacenters.”

Toetreding Dutch Data Center Association 1

Stijn Grove, Jeroen van der Linden en Harvey Tjon