28 november 2019

Verdelers op maat, volledig naar wens

Spoedvraag voor verdeelinrichtingen

AP werd door een installatiebureau in het noorden van het land benaderd met een spoedvraag voor een aantal verdeelinrichtingen voor dit project. Een goede samenwerking leidde ertoe dat de verdelers naar wens, op maat zijn ontworpen.

De opdrachtgever

Een moderne staalhandel die naast bouwstaalmatten, supportliggers en betonstaal ook op maat wapeningsstaal levert. Er is een nieuwe locatie voor deze staalhandel in de maak. Er worden twee nieuwe loodsen gebouwd en één kantorenpand. Een bouwgroep in het noorden van het land gaat beide bedrijfsloodsen inclusief het gezamenlijk kantoor realiseren.

Het project

AP gaf advies op maat en verrichtte werk op locatie. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgever, de grootste zelfstandige installateur in de Noordelijke helft van Nederland, werd dit project gerealiseerd. Het installatiebureau is een marktgerichte organisatie. Begrippen als samenwerking, communicatie, betrouwbaarheid, kwaliteit en verantwoordelijkheid kenmerken de bedrijfscultuur. De belangen van de klant staan centraal in al hun doen en laten.

Drie grote verdelers

Naast het advies op maat en het verrichte werk op locatie, leverde AP leverde drie grote verdelers:

  • HKL 1 (ALPHA 3200) Grote Loods
  • HKL 2 (Prisma Pack) 2e Loods
  • LK01 (ALPHA 400) Kantoorpand
Verdelers op maat, volledig naar wens 1