Voordelen van serieproductie

Doe de check of uitbesteden loont

Wil je jouw productie output verhogen? 

Wanneer hou je de productie in eigen beheer en wanneer schakel je hulp in? Het is misschien iets waar je al langere tijd over nadenkt… De productie binnen jullie organisatie opschroeven. “Make or buy” decision.

Bij AP zien wij een trend dat steeds meer bedrijven de productie van seriematig productiewerk geheel of gedeeltelijk aan ons uitbesteden. Niet zo gek ook, zeker niet als je je bedenkt dat het steeds lastiger wordt om aan gekwalificeerd personeel met kennis van zaken te komen. Tegelijkertijd wordt de klantvraag steeds kritischer op kwaliteit, flexibiliteit, aantallen en snelheid van leveren. Maar wanneer is dat punt dat je gaat nadenken over uitbesteden en wanneer blijft je het “in house” produceren? Ook met het beantwoorden van deze vraag kunnen wij helpen!

Checklist

Maar wat komt er nu allemaal bij een optimaal serieproductieproces kijken? Wat zijn de do’s en don’ts en waar moet je nu echt op letten? Wij hebben een checklist opgesteld waarmee je kan nagaan:

  • Wat je kan doen om de kwaliteitsnormeringen van jouw product te verhogen

  • Wat er allemaal bij serieproductie komt kijken en in welke volgorde

  • Wanneer het rendabel kan zijn om (gedeeltelijk) uit te besteden

Vraag deze checklist aan door het formulier in te vullen en ontvang aanvullend nog wat extra tips & tricks per mail over serieproductie.

checklist serieproductie AP

Vraag de gratis checklist aan